+36 70 777 0049 / info@landkaland.hu

 

A természet szeretete és a felfedezés izgalma, ami mindig is hajtott minket előre, mottónk, a „Járt utat a járatlanért bármikor elhagyjuk…” is innen ered.

A terepjárózás iránti vonzalom még a 80-as évek híres vasárnapi mozijához, az Elza kölykeihez köthető, az afrikai vadonban csetlő-botló öreg terepjáró látványa már akkoriban rabul ejtett minket, hosszan ábrándozva arról, hogy mi ülünk a volán mögött és járjuk be ennek a csodálatos földrésznek az úttalan útjait.

Majd hosszú évek után ez az álom valóra vált, a kezdetektől részt vettünk a Budapest–Bamako előkészületeiben, illetve jó pár afrikai, ázsiai és európai terepjárós expedíciót is sikeresen teljesítettünk.

A terepjárós kalandturizmus és versenyszervezés a mai napig szenvedélyünk, az ebben felhalmozott tudás és tapasztalat, amit örömmel bocsájtunk rendelkezésre a minket bizalommal felkereső érdeklődők számára.

A LandKaland fő profilja a csapatépítés és az élményautóztatás.

Csapatépítő programjainkat főleg cégek számára ajánljuk, akiknek fontos, hogy egy kalandokkal teli napon túl összekovácsolja a kollégákat és olyan döntési helyzeteket teremtsen, mely erősíti a munkatársak közötti kommunikációt és együttműködést.

Programjaink kalandfaktora igen magas és minden esetben teljesen személyre szabott. Várjuk ajánlatkérésedet!

Benedek László / +36 70 777 0049 / Ez az e-mail-cím a szpemrobotok elleni védelem alatt áll. Megtekintéséhez engedélyeznie kell a JavaScript használatát.

 

Légy része közösségünknek

Csatlakozz Facebook csoportunkhoz vagy iratkozz fel hírlevelünkre, hogy mindenről azonnal értesülj!

Kérj ajánlatot online!


Neved:*
E-mail címed:*
Telefonszámod:
Üzenet szövege:*
*

Csatlakozz Facebook csoportunkhoz!

 

Weboldalunkon HTTP-sütiket használunk a jobb működésért elősegítéséért. Adatvédelmi tájékoztatónkban megtalálod, hogyan gondoskodunk adataid védelméről.