+36 70 777 0049 / info@landkaland.hu

Magyarország egyik legkedveltebb terepjárós-gps pontkereső futamsorozata, melyet 2013 óta töretlen lelkesedéssel szervezünk. Népszerűségére jellemző, hogy rendszeresen 50-60 csapat mérkőzik egymással és a dicsőségen túl, igen értékes szponzori nyereményekhez juthatnak a résztvevők.

Évente jellemzően négy alkalommal egy vagy több napos futamokon mérik össze a csapatok az offroad vezetéstechnikai tudásukat, valamint taktikai és navigációs képzettségüket a résztvevők.

Miről is szól ez az egész?

A kalandra és izgalomra kiéhezett csapatok a megmérettetés reggelén kapnak egy papíralapú itinert, illetve közel 100 darab gps koordinátát, melyeket saját terveik alapján kell megkeresniük és az ott található különböző nehézségű kihívásokat teljesíteniük.

 

 

 

 

Hogy mik ezek a kihívások?

A terep nehézségein túl, navigációs, valamint különböző ügyességi feladatok teszik élvezetesebbé a résztvevők számára a napot. Ez  lehet akár favágás, hídépítés, mocsáron átkelés, siratófal mászás, egyszóval minden olyan extrém élmény, ami a résztvevő barátok, családok adrenalin szintjét az egekbe emeli.

A Macon 4x4 Challenge nem egy hard-core offroad verseny, hanem egy mindenki számára élvezhető stratégiai játék, igazi taktikai megmérettetés.

A részvételhez nem feltétlenül szükséges egy agyonépített terepjáró, hanem akár egy családi használatban lévő 4×4-es pickup is tökéletesen megfelelő, hogy élvezzék az indulók.

A játék csupán egy keret, a valós cél a kalandkeresés ismeretlen országokban, kultúrák megismerése, rejtett természeti csodák felkeresése. A célországok önmagukban is rengeteg izgalmat és kalandot nyújtanak (pl. Albánia, Montenegro, Erdély, Macedónia), melyeket helyi kapcsolatainkkal és a gondos előkészítéssel igyekszünk minél jobban megmutatni az érdeklődőknek.

Kiknek ajánljuk ezt az izgalmas programsorozatot?

  • vérbeli offroadereknek, akiket éltet az adrenalin és szeretik a kihívásokat,
  • profi terepjárósoknak, akik navigációs tapasztalataikat szeretnék próbára tenni egy ilyen verseny keretében,
  • amatőr terepjárósokat, akik szeretnének ismerkedni, barátkozni a „profikkal” és tapasztalatot gyűjtenének későbbi kalandozásaik előtt egy tapasztalt közösségtől.

Amennyiben szeretnéd magad kipróbálni, akkor keress minket elérhetőségeinken: Benedek Laci / +36 70 777 0049 / Ez az e-mail-cím a szpemrobotok elleni védelem alatt áll. Megtekintéséhez engedélyeznie kell a JavaScript használatát.

Légy része közösségünknek

Csatlakozz Facebook csoportunkhoz vagy iratkozz fel hírlevelünkre, hogy mindenről azonnal értesülj!

Kérj ajánlatot online!


Neved:*
E-mail címed:*
Telefonszámod:
Üzenet szövege:*
*

Csatlakozz Facebook csoportunkhoz!

 

Weboldalunkon HTTP-sütiket használunk a jobb működésért elősegítéséért. Adatvédelmi tájékoztatónkban megtalálod, hogyan gondoskodunk adataid védelméről.